Messuilla mukana vuonna 2022


WiseNetwork Oy on Porilainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon.

Asiakkainamme on mm. jääkiekon liiga-joukkueita, kuntosaleja, golfkenttiä, kauppakamareita, energiayhtiöitä sekä monia muita eri alojen toimijoita.

Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia.

Lue lisää: https://www.wisenetwork.fi/


High Peakilta saat laadukkaat mainoslahjat ja mainostuotteet nopealla toimituksella. Meiltä saat kaikki mainostuotteet yrityksille juuri sillä idealla, millä itse haluat – saat sinulle parhaat liikelahjat tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Valikoimastamme löytyy liikelahjat logolla ja mikä tärkeintä, saat mainostuotteet omalla logolla. Suuri valikoima myös kotimaisia eli suomalaisia liikelahjoja.

High Peakin palvelu perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla toimenpiteillä.

Lue lisää: https://highpeak.fi


Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 17 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää: www.swecogroup.com


Pimatic Oy on Suomalainen erikoispneumatiikan ja matalapainehydrauliikan laitevalmistaja. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet asiakaslähtöisiä erikoisratkaisuja jo vuodesta 1974. Pimaticin oma tuotantolaitos sijaitsee Huittisissa sekä toimipisteet Pirkkalassa ja Aviapoliksessa Vantaalla. Olemme asiakkaillemme ennen kaikkea ongelmia ratkova kumppani – erikoisosaamisemme alkaa siitä, missä se muilla loppuu.

Tuomme asiakkaille lisäarvoa ratkaisuilla, jotka vaikuttavat asiakkaan prosessien tehokkuuteen. Suurin vahvuutemme tulee osaavasta ja palveluhaluisesta henkilöstöstämme. Meihin on helppo ottaa yhteyttä, toimimme mutkattomasti ja joustavasti sekä pidämme aina asiakaslupauksemme. Yksikään ongelma ei jää meiltä ratkomatta, tavalla tai toisella.

Lue lisää: https://www.pimatic.fi/Porin yliopistokeskus on 1 400 opiskelijan, 150 asiantuntijan ja kahden yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen yhteisö.

Meillä voit opiskella tekniikkaa, kauppatieteitä, yhteiskuntatieteitä sekä kulttuurituotantoa ja maisemantutkimusta – koko yliopistotutkinnon tai yksittäisiä kursseja avoimessa yliopistossa!

Lue lisää: https://www.ucpori.fi


Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tarjoajia yli 600 000 tyytyväisellä ja turvatulla asiakkaallaan. Tänä päivänä toimimme yli 2700 työntekijän voimin Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia yrityksessä, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia.

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia yrityksessä, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia. Mikäli jaat intohimomme kotien turvaamisesta, olet tavoitteellinen ja nautit hauskasta sekä nopeatempoisesta työympäristöstä – tuu meidän tiimiin!

Lue lisää: https://www.sectoralarm.fi


Etteplan on yli 3.500 asiantuntijan kehittyvä, kasvava, vakavarainen ja globaali insinööritalo, joka muuttaa maailmaa suunnittelulla - engineering with a difference! Meillä on yli 60 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, eli toimintamme on laajasti kansainvälistä. Asiakkaitamme ovat muun muassa maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä niin teollisuuden ratkaisuissa kuin arjen tuotteissa.

​​​​​​​
​​​​​​​

Meillä on syvällinen näkemys erilaisilta aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnitteluratkaisut, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Olet sitten kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, me voimme tarjota sinulle runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja olla mukana luomassa suunnittelu- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!


Lue lisää: https://www.etteplan.com/fi.


Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelu- ja asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Huittisissa. Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä soveltuvuusarviointeihin ja kykytestauksiin. Isona osana liiketoiminnassamme näkyy myös henkilöstövuokraus. Meillä on syvä ymmärrys kausivaihteluista ja erityisesti teollisuuden sekä hotelli- ja ravintola-alan vaaditusta osaamisen tasosta.
​​​​​​​

Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa, kestoltaan viikoista vuosiin. Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Lue lisää: www.talentcenter.fi


Satakunnan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija. Meiltä löytyvät monipuoliset palvelut työnantajille ja työnhakijoille. Autamme työnantajaa työntekijöiden löytämisessä monin eri tavoin. Rekrytointia tukevat palvelut ovat työnantajalle pääosin maksuttomia.

Työnhakijana saat TE-palveluista tukea työurasi kaikissa vaiheissa, kun esimerkiksi haet töitä, mietit ammatinvalintaa, suunnittelet osaamisesi kehittämistä tai harkitset uranvaihtoa.

Lue lisää: https://toimistot.te-palvelut.fi/satakunta