Messuilla mukana vuonna 2022


WiseNetwork Oy on Porilainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon.

Asiakkainamme on mm. jääkiekon liiga-joukkueita, kuntosaleja, golfkenttiä, kauppakamareita, energiayhtiöitä sekä monia muita eri alojen toimijoita.

Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia.

Lue lisää: https://www.wisenetwork.fi/


High Peakilta saat laadukkaat mainoslahjat ja mainostuotteet nopealla toimituksella. Meiltä saat kaikki mainostuotteet yrityksille juuri sillä idealla, millä itse haluat – saat sinulle parhaat liikelahjat tarpeeseen kuin tarpeeseen.

Valikoimastamme löytyy liikelahjat logolla ja mikä tärkeintä, saat mainostuotteet omalla logolla. Suuri valikoima myös kotimaisia eli suomalaisia liikelahjoja.

High Peakin palvelu perustuu ratkaisujen hakemiseen, asiantuntemukseen ja lisäarvon tuottamiseen keskitetyillä, tarkoituksenmukaisilla ja ytimeen osuvilla toimenpiteillä.

Lue lisää: https://highpeak.fi


Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 17 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä.

Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto on noin 2 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

Lue lisää: www.swecogroup.com


Pimatic Oy on Suomalainen erikoispneumatiikan ja matalapainehydrauliikan laitevalmistaja. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet asiakaslähtöisiä erikoisratkaisuja jo vuodesta 1974. Pimaticin oma tuotantolaitos sijaitsee Huittisissa sekä toimipisteet Pirkkalassa ja Aviapoliksessa Vantaalla. Olemme asiakkaillemme ennen kaikkea ongelmia ratkova kumppani – erikoisosaamisemme alkaa siitä, missä se muilla loppuu.

Tuomme asiakkaille lisäarvoa ratkaisuilla, jotka vaikuttavat asiakkaan prosessien tehokkuuteen. Suurin vahvuutemme tulee osaavasta ja palveluhaluisesta henkilöstöstämme. Meihin on helppo ottaa yhteyttä, toimimme mutkattomasti ja joustavasti sekä pidämme aina asiakaslupauksemme. Yksikään ongelma ei jää meiltä ratkomatta, tavalla tai toisella.

Lue lisää: https://www.pimatic.fi/Porin yliopistokeskus on 1 400 opiskelijan, 150 asiantuntijan ja kahden yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen yhteisö.

Meillä voit opiskella tekniikkaa, kauppatieteitä, yhteiskuntatieteitä sekä kulttuurituotantoa ja maisemantutkimusta – koko yliopistotutkinnon tai yksittäisiä kursseja avoimessa yliopistossa!

Lue lisää: https://www.ucpori.fi


Sector Alarm on yksi Euroopan johtavia turvallisuuspalveluiden tarjoajia yli 600 000 tyytyväisellä ja turvatulla asiakkaallaan. Tänä päivänä toimimme yli 2700 työntekijän voimin Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Irlannissa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia yrityksessä, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia.

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia yrityksessä, jolla on kunnianhimoinen kasvustrategia. Mikäli jaat intohimomme kotien turvaamisesta, olet tavoitteellinen ja nautit hauskasta sekä nopeatempoisesta työympäristöstä – tuu meidän tiimiin!

Lue lisää: https://www.sectoralarm.fi


Etteplan on yli 3.600 asiantuntijan kehittyvä, kasvava, vakavarainen ja globaali insinööritalo, joka muuttaa maailmaa suunnittelulla - engineering with a difference! Meillä on yli 60 toimipistettä Suomessa ja ulkomailla eli toimintamme on laajasti kansainvälistä. Asiakkaitamme ovat muun muassa maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä niin teollisuuden ratkaisuissa kuin arjen tuotteissa.

​​​​​​​
​​​​​​​

Meillä on syvällinen näkemys erilaisilta aloilta, ja sovellamme uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnitteluratkaisut, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi.

Olet sitten kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, me voimme tarjota sinulle runsaasti mahdollisuuksia kehittyä ja olla mukana luomassa suunnittelu- ja ohjelmistoratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

​​​​​​​Lue lisää: https://www.etteplan.com/fi.


Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalvelu- ja asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Huittisissa. Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä soveltuvuusarviointeihin ja kykytestauksiin. Isona osana liiketoiminnassamme näkyy myös henkilöstövuokraus. Meillä on syvä ymmärrys kausivaihteluista ja erityisesti teollisuuden sekä hotelli- ja ravintola-alan vaaditusta osaamisen tasosta.
​​​​​​​

Tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa, kestoltaan viikoista vuosiin.

Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.

Lue lisää: www.talentcenter.fi


Satakunnan TE-toimisto on alueensa työmarkkinoiden asiantuntija. Meiltä löytyvät monipuoliset palvelut työnantajille ja työnhakijoille. Autamme työnantajaa työntekijöiden löytämisessä monin eri tavoin. Rekrytointia tukevat palvelut ovat työnantajalle pääosin maksuttomia.

Työnhakijana saat TE-palveluista tukea työurasi kaikissa vaiheissa, kun esimerkiksi haet töitä, mietit ammatinvalintaa, suunnittelet osaamisesi kehittämistä tai harkitset uranvaihtoa.

Lue lisää: https://toimistot.te-palvelut.fi/satakunta


Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on energiayhtiö, joka tuottaa sähköä Eurajoen Olkiluodon ydinvoimalaitoksessa kahdella laitosyksiköllä (OL1 ja OL2). Se kattaa noin kuudesosan kaikesta Suomessa käytettävästä sähköstä. Uuden OL3 yksikön käynnistyttyä osuus on noin kolmasosa Suomen sähköstä.

TVO-konserniin kuuluva Posiva Oy on loppusijoituksen edelläkävijä maailmassa käytöstä poistetun polttoaineen elinkaaren hallinnassa. Posiva valmistelee ydinjätteen loppusijoituslaitoksen käyttöönottoa Olkiluodossa 2020-luvulla.

Lue lisää: https://www.tvo.fi


Satakunnan ammattikorkeakoulu on 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. SAMKissa voit opiskella ammattikorkeakoulututkinnon joko päätoimisesti päiväopiskeluna tai joustavasti työn ohessa monimuoto-opiskeluna, suomeksi tai englanniksi.

SAMK on vuosien 2010–2020 palautekyselyjen (AVOP) keskiarvolla mitattuna Suomen laadukkainta opetusta antanut ammattikorkeakoulu. SAMK menestyy myös valmistuneiden työllistymisessä. Tilastokeskuksen kymmenen vuoden tilastojen mukaan SAMKista valmistuneet työllistyvät pääkaupunkiseudun ulkopuolisista ammattikorkeakouluista parhaiten.

Lue lisää: https://www.samk.fi


Länsirannikon Koulutus Oy WinNova toimii Satakunnan ja Vakka-Suomen alueella. Järjestämme toisen asteen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta sekä monipuolista täydennyskoulutusta. Koulutuksia järjestetään omaehtoisena, oppisopimuksella ja työvoimakoulutuksena sekä yritysten erilaisiin tarpeisiin.

Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. Urapolkupalvelumme ovat opiskelijan tukena hakeutumisvaiheesta työelämään siirtymiseen asti.

Lue lisää: https://www.winnova.fi


SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) toimii usean kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Meillä Saskyssa voit opiskella ammattiin tai ylioppilaaksi tai muuten täydentää osaamistasi. Tarjoamme ammatillista ja yleissivistävää koulutusta ja joustavia koulutuspolkuja niin nuorille kuin aikuisillekin.

Saskyn Huittisen ammatti- ja yrittäjäopistolla on toimipisteet Huittisissa ja Kokemäellä. Liity joukkoomme, meillä Saskyssa osaavat luovat maailmoja – yhdessä tehden.

Lue lisää: https://sasky.fi


Sampo-Rosenlew Oy on toiminut samalla tontilla Porin sydämessä jo yli 150 vuotta. Teollisen toiminnan juuret yltävät vuoteen 1853, jolloin Oy W. Rosenlew Ab perheyritys aloitti toimintansa. Tätä nykyä yhtiö tunnetaan kansainvälisesti korkealaatuisista leikkuupuimureistaan ja metsäkoneistaan. Yli kuudenkymmenen vuoden aikana on toimitettu yli 50 000 puimuria noin 50 maahan. Sampo-Rosenlew panostaa tuotekehitykseen ja etsii tuotteilleen alati potentiaalisia uusia markkinoita.

Sampo-Rosenlew työllistää Porissa noin 250 eri alojen ammattilaisia tuotanto-, tuotekehitys- ja palvelutehtävissä. Yhtiö tiedostaa sitoutuneen, motivoituneen ja osaavan henkilöstön merkityksen, jota ei tuotannon automatisointi pysty koskaan täysin korvaamaan.

Lue lisää: https://www.sampo-rosenlew.fi


Jujo Thermal Oy on Kauttualla Länsi-Suomessa sijaitseva erikoispapereita valmistava yritys. Valmistamme lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön sekä joustopakkausmateriaaleja.

Myynti- ja asiakaspalveluverkostomme on maailmanlaajuinen, ja valtaosa tuotteistamme meneekin vientiin. Olemme ainoa lämpöherkkää paperia Pohjoismaissa valmistava yritys.


Yrityksemme on perustettu v. 1992, ja olemme japanilaisen Nippon Paper Industries -yhtiön omistuksessa. Työllistämme yli 200 henkeä.

Lue lisää: www.jujothermal.com/


Vain yhdellä hakemuksella Seasons HR Management tarjoaa mahdollisuudet kaikkiin meillä tarjolla oleviin avoimiin paikkoihin. Seasonsilla on tarjolla vaihtelevia työtehtäviä keikkatyöstä pidempiin määräaikaisiin sekä vakituisiin sopimuksiin monelta eri alalta, joita asiakkaamme tarjoavat.

Seasons HR Management on henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys. Toimialasta riippumatta Seasons tarjoaa laadukkaita ja nopeita ratkaisuja vuokratyövoimatarpeeseen, rekrytointeihin ja konsultointiin.


Seasons on vahva halu tarjota myös työntekijälle mahdollisuus elää kokemuksia työskentelyn kautta eri paikoissa ja eri sektoreilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi Seasons tarjoaa kattavia rekrytointi-, konsultointi- ja valmennuspalveluita sekä laajan kirjon erilaisia arviointityökaluja rekrytointien, henkilöstön kehittämisen tai henkilöarvioinnin tueksi.

Lue lisää: http://www.seasons.fi


Työllä ansaitaan ja yhteistyöllä menestytään!

Roolinamme on toimia työnhakijoiden, -tekijöiden ja työnantajien välisenä sillanrakentajana ja diplomaattina. Linkkinä ja johtimena. Luottamus ansaitaan vuorovaikutustaidoilla, onnistuneella ihmisten välisellä viestinnällä – ei pärstäkertoimella tai suurilla puheilla.

Me HR Sadassa tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia vuokratyömahdollisuuksia eri asiakasyritysten palveluksessa.

Työntekijä kerryttää osaamistaan ja kokemustaan samalla, kun me huolehdimme työnantajavelvoitteista, kuten eläkkeistä, vakuutuksista, sairaus- ja vanhempainvapaan palkanmaksusta sekä kattavasta työterveyshuollosta.

Kattava työterveyshuolto luo turvaa työntekijöillemme. Kuvantamispalvelut, kattavat laboratoriotestit, monet päiväkirurgiset toimenpiteet, rokotuspalvelu ja monet muut toimenpiteet ovat aina käytössäsi.

Huolehtimalla työntekijöistämme tarjoamme myös asiakkaillemme turvaa ja pysyvyyttä työvoimassa.

Lue lisää: www.hrsata.fi


Nipromec Group tarjoaa asiantuntija- ja konsultointipalveluja erityisesti energia- ja teollisuusalojen projekteihin sekä Suomessa että ulkomailla. Toiminnassamme ensisijaisesti tärkeää on täyttää asiakkaan tarve parhaalla mahdollisella työntekijällä.

Arvostettuna ja luotettavana työnantajana olemme mieluinen valinta sekä vastavalmistuneille että jo kokeneille ammattilaisille.

Lue lisää: www.nipromec.com/


Cupori on johtava kuparisten LV-asennusputkien toimittaja Pohjoismaissa ja yksi suurimmista teollisuusputkien toimittajista Euroopassa. Luomme asiakkaillemme kannattavaa kasvua ja kehitämme teollisuutta kestävästi tuotetuilla ja monipuolisilla kupariratkaisuilla. Toimitamme tuotteet Länsi-Suomen rannikolta Porista ympäri maailmaa – laadusta ja aikataulusta tinkimättä.

Löydämme parhaat kupariratkaisut haastaviinkin tarkoituksiin. Vahva osaamisemme syntyy laadusta, luotettavuudesta ja henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta. Tehtävämme on olla ensiluokkaisten sertifioitujen kuparituotteiden valmistaja ja toimittaja, joka rakentaa parempaa huomista yhteistyössä kumppaneidensa kanssa.

Teemme päivittäin töitä, jotta kumppaneillemme syntyy pysyvää kasvua. Olemme sitoutuneet jatkuvaan liiketoiminnan ja tuotannon jatkuvaan kehitykseen. Kuparin monipuolisuus – kierrätettävä luonnontuote, jota voidaan käyttää uusiutuvana energian lähteenä – tarjoaa tukevan kivijalan asiakaslähtöiseen ja tuottoisaan toimintaan.

Lue lisää: www.cupori.com/en/home/


Veikko Lehti on kiertotalouden arjen sankari. Toimimme kiertotalouden ytimessä vankalla ammattitaidolla, suurella sydämellä ja uniikilla asenteella.

Toteutamme toimivat jätehuollon ja kierrätyksen ratkaisut sekä puhdistus- ja lokapalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, erilaisille yhteisöille sekä yrityksille.

Tarjoamme alati kehittyvään organisaatioomme monipuolisia, ympäristön kannalta vastuullisia ja arvokkaita työtehtäviä, joissa asenne ratkaisee. Olisitko sinä seuraava vahvistus sankaririvistöömme?

Lue lisää: https://veikkolehti.fi/


RKW-konserni on perheomistuksessa oleva yhtiö ja yksi maailman johtavista kalvoratkaisujen valmistajista. RKW on markkinajohtaja hygienia- ja maatalouskalvojen sekä juomateollisuuden ja jauhemaisten tuotteiden pakkaukseen tarkoitettujen kalvojen aloilla. Lisäksi yritys valmistaa kalvoja ja kuitukankaita lääkintäkäyttöön, kemian- ja viimeistelyteollisuuksille sekä rakennussektorille.
Vuonna 2020 RKW:n kokonaismyynti oli noin 900 miljoonaa euroa. Noin 3.000 työntekijää jalostaa 380.000 tonnia muovimateriaalia 19 toimipaikassa ympäri maailmaa.

RKW Finland Oy toimii Porissa. Valmistamme mm. etikettikalvoa, juoma- ja puutarhateollisuuden kalvoja sekä muovisäkkejä ja aluskatetta. Liikevaihtomme on 50 miljoonaa euroa ja meitä on noin 175 työntekijää.

Lue lisää: www.rkwfinland.fi/


Econian kautta nopeasti töihin

​​​​​​​
Etsitpä sitten vakituista työpaikkaa, osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Kauttamme voit löytää vuokratyön lisäksi myös vakituisen työpaikan, sillä teemme rekrytointeja monille yrityksille. Katso avoimet työpaikkamme ja hae jo tänään!
​​​​​​​

Lue lisää: https://econia.com


Porin kaupunki työllistää yli 6000 ihmistä moniin erilaisiin tehtäviin. Pori on periksiantamaton, itsepäinen mutta aina uudelleen luovuudesta ja vastakohdista ammentava kaupunki.

​​​​​​​
Meiltä löytyy kesätöitä kaikilla aloilla – kiinnostaisiko esimerkiksi asiakaspalvelu tai siivoaminen, vai olisiko kesäliikuttaminen tai lvi-asennus olisi enemmän sinun juttusi?

Hoitopuolella ja palveluliikelaitoksen toimista puolestaan löytyy jatkuvasti sijaisuuksia. Tule mukaan pitämään huolta siitä, että palvelut pelaavat ja asukkaat pysyvät tyytyväisinä!

Lue lisää: www.pori.fi


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen liikevaihto vuonna 2020 oli 458,9 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Suomisen Nakkilan tehtaalla työskentelee yli 100 henkilöä sekä tuotannon työntekijä- että erilaisissa toimihenkilötehtävissä.

Suomisella enemmistö tuotannon työntekijöistä tekee 12 tunnin työpäivää siten, että yksi vuorokierto sisältää kaksi aamuvuoroa kello 06-18 sekä perään kaksi yövuoroa kello 18-06. Sen jälkeen on kuusi päivää vapaata. Työvuoromalli on erittäin pidetty, koska se antaa hyvät mahdollisuudet palautua, matkustaa, harrastaa tai vaikka opiskella vapaiden aikana.

Lue lisää: www.suominen.fi/


HKScan on johtava pohjoismainen ruokatalo, jonka vastuullisesti tuotetut ja herkulliset tuotteet ovat osa kuluttajien moninaisia ruokahetkiä arjessa ja juhlassa.

​​​​​​​Rauman yksikössämme tuotamme lähes puolet Suomessa kulutetusta broilerinlihasta.

Tarjoamme innostavia ja haastavia harjoittelupaikkoja ja satoja sesonkityöpaikkoja trendikkään ruuan ja vahvojen brändituotteiden parissa. Tule mukaan mielenkiintoiselle matkalle elintarvikealalle!

Lue lisää: www.hkscan.com/


Honkajoki Oy on merkittävä biokiertotalouden toimija, joka valmistaa elintarviketuotannon yhteydessä syntyneistä orgaanisista sivuvirroista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenalojen asiakkaille. Yhtiön erityisosaamisalueena on eläinperäisten sivuvirtojen käsittely ja tuotteistus. Annamme elintarvikeketjusta lähtöisin oleville ei-syötäville raaka-aineille uuden elämän hyödykkeinä, joita käytetään esimerkiksi eläinravitsemuksessa, kosmetiikassa ja biopolttoaineissa.

Kehitämme uusia teknologioita ja digitaalisia ratkaisuja, ja tutkimme jatkuvasti mahdollisuuksia laajentaa kiertotalousliiketoimintaa uusille osa-alueille sekä mahdollisuuksia valmistaa uusia tuotteita. Tulevaisuuden tavoitteenamme on edistää ympäristöystävällisten teknologioiden hyödyntämistä teollisuudessa sekä Honkajoki® konseptin vientiä kansainvälisille markkinoille.​​​​​​​

Lue lisää: www.honkajokioy.fi


Aurubis Finland Oy on osa saksalaista Aurubis-konsernia, joka toimii lukuisissa maissa ympäri maailmaa.

Pohjoismaiden ainoassa kuparivalssaamossa ja siihen integroidussa valimossa valmistamiamme tuotteita käytetään mm. sähköautoissa, tuulivoimaloissa ja arkkitehtuurisissa ratkaisuissa kansainvälisesti useissa eri maissa.

Aurubis-konserni työllistää noin 7,400 työntekijää yli 20 eri maassa.

Porissa Kupariteollisuuspuistossa työskentelee noin 270 henkilöä.

Lue lisää: www.aurubis.fi


OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen jäsentensä omistama pankki. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten.

Toimimme Rauman, Porin, Kiikoisten ja Kankaanpään toimialueilla. Olemme vastuullinen ja paikallinen työnantaja sekä toimija.

Vastuullisuus kuuluu meidän jokaisen OP:laisen arkeen ja päätöksiin. Pysythän kuulolla tulevien kesärekryjen osalta!

Lue lisää: https://www.op.fi/web/op-lansi-suomi/etusivu

​​​​​​​Löydät meidät myös somesta:
Facebook – OP.lansisuomi
Instagram – op_lansisuomi


Sataedusta ammatti.

Sataedu kouluttaa nuoria ja aikuisia yli 20 ammattiin. Sataedu tarjoaa jatkokoulutusta perustutkinnon suorittaneille ja työelämän ammattilaisille.

  • ammatilliset perustutkinnot
  • ammatti- ja erikoisammattitutkinnot
  • valmentavat koulutukset
  • kortti- ja täydennyskoulutukset
  • yrityksille suunnitellut koulutukset

Sataedussa on 5 000 opiskelijaa ja henkilökuntaa on 300. Sataedu toimii Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa, Raumalla ja Ulvilassa.

Lue lisää: www.sataedu.fi


StaffPoint-konserni on Suomen suurimpia työnantajia. Palveluksessamme työskentelee lähes 12 000 Työn Osaajaa joko vakituisissa, määräaikaisissa tai osa-aikaisissa tehtävissä: vuokratyösuhteessa asiakkaamme tiloissa tai toimihenkilönä toimipisteistämme.

StaffPointilla työmiljöösi voi olla avokonttori, ravintolan keittiö, rakennustyömaa, matkustajalaiva, lentokenttä ja paljon muuta. Tarjoamme ammattilais-, asiantuntija- ja esimiestason työtehtäviä lukuisilla eri toimialoilla. Teemme parasta mahdollista työelämää – sinun kanssasi.

Lue lisää: www.staffpoint.fi


Boliden Harjavalta on tehokas ja vastuullinen kuparin ja nikkelin jalostaja, joka tuottaa metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista.

Päätuotteita ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet. Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Tehtailla työskentelee 550 eri alojen ammattilaista.

Lue lisää: www.boliden.com


STEP-koulutus on arvostettu ja tunnettu hyvinvointi- ja kasvatusalojen koulutuspalveluiden järjestäjä.
STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto sekä opintokeskus. Vuosittain pitkäkestoisissa koulutuksissamme opiskelee lähes 3 500 henkilöä.
Tarjoamme ammatillista koulutusta, yleissivistävää koulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Porissa on mahdollisuus opiskella Parturi – Kampaajaksi.​​​​​​​

Koulutus on tarkoitettu kaikille kampaamoalasta kiinnostuneille. Peruskoulun käyneille, nuorille tai aikuisille sekä alan vaihtajille. Ammatillinen koulutus on maksutonta.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnon suorittaneet saavat valmiudet työskennellä partureina ja kampaajina alan yrityksissä tai toimia yrittäjänä. Perustutkinto on myös loistava alku jatko-opintoihin.

Lue lisää: https://step.fi


Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Tarjolla harjoittelupaikkoja lähinnä toimihenkilöpuolella esimerkiksi insinööriopiskelijoille, ja tätä kautta voi saada mahdollisuuden myös tehdä opinnäytetyö Valmetille. Service-liiketoiminnan puolella tulevaisuuden työmahdollisuuksia on koneistustehtävissä.

Valmet is the leading global developer and supplier of process technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. We aim to become the global champion in serving our customers.

Lue lisää: www.valmet.com/


Diakonia-ammattikorkeakoulu kouluttaa kansainvälisiä osaajia yhteiskunnan ja kirkon palvelukseen. Meiltä valmistuu ammattilaisia sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Diakissa opiskelevilla on voimakas halu auttaa ihmisiä ja tehdä maailmasta parempi paikka.

Kampuksemme sijaitsevat Porissa, Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä ja Turussa.

Lue lisää: www.diak.fi


LOUNAIS-SUOMEN AVUSTAJAKESKUKSEN KAUTTA LÖYDÄT HENKILÖKOHTAISEN AVUSTAJAN TYÖTÄ.

Ikä, koulutus tms. ei ole oleellinen asia, vaan halu tehdä tärkeää työtä. Avustajakeskuksen kautta on avoinna lukuisia sekä täysipäiväisiä että osa-aikaisia työsuhteita - vakituisia ja sijaisuuksia. Voit löytää juuri omaan elämääsi sopivan päivä-, ilta- tai viikonlopputyön.

Henkilökohtaisena avustajana avustat vammaista henkilöä esim. päivittäisissä ja kodinhoidollisissa toimissa, harrastuksissa ja vapaa-ajan tapahtumissa.

Tule mukaan Avustajakeskukseen valitsemaan sopiva palanen elämäsi palapeliin!

Lue lisää: www.avustajakeskus.fi


Metso Outotec on kestävää kehitystä edistävien teknologioiden sekä kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja palvelujen edelläkävijä kiviainesten käsittelyssä, mineraalien jalostuksessa ja metallinjalostuksessa kaikkialla maailmassa. Parannamme asiakkaidemme energian- ja vedenkäytön tehokkuutta, lisäämme toiminnan tuottavuutta ja vähennämme ympäristövaikutuksia tuote- ja prosessiosaamisemme avulla. Metso Outotecin pääkonttori on Helsingissä. Yhtiöllä on yli 15 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkoja löytyy mm. Espoosta, Tampereelta ja Lappeenrannasta. Satakunnassa toimipaikkoja ja työtehtäviä on tarjolla Harjavallassa ja Porissa.

Metso Outotec tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia opiskelijoille: pääset työskentelemään kansainvälisessä yhtiössä esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin, laadun, logistiikan, hankinnan, tuotannon, IT:n, HR:n tai R&D:n tehtävien parissa. Palkkaamme kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihimme moniin eri rooleihin ja vuoden 2022 kesätyöhaku käynnistyy tammikuussa ja avoimeksi tulee useita kesätyö- ja harjoittelijapaikkoja.

Lue lisää: www.mogroup.com/fi/yritys/ura/


Enmac on innovatiivinen teollisuuden suunnittelupalveluihin, laitetoimituksiin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme tuotekehityksen, teknisen suunnittelun, laitos- ja prosessisuunnittelun, energia- ja ympäristöpalveluiden sekä vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Olemme ammattitaitoinen ja luotettava kumppani, jonka tekemisen ydin perustuu asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen - osaamisemme avulla luomme asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja tulevaisuuteen tähtääviä tuotteita. Avoimet työpaikat löydät osoitteesta: ura.enmac.fi Ja kotisivuiltamme voit käydä lukemassa lisää yrityksestämme: enmac.fi


Mehiläisen sosiaalipalvelut käsittää ikääntyneiden, vammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut sekä lastensuojelun palvelut. Toimimme neljän eri brändin alla: Mainiokodit, Onnikodit, Ykköskodit ja Familar. Koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme työskentelee joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi.

Tarjoamme sote-alan opiskelijoille harjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuksia opinnäytetyön tekemiseen. Meillä on myös mahdollista tehdä keikka- ja kesätöitä opintojen aikana. Valmiille ammattilaisille tarjoamme ison ja vakaan yrityksen työpaikkoja.

Lue lisää:

MAINIOKODIT: https://mainiokodit.fi/

ONNIKODIT: https://onnikodit.fi/

YKKÖSKODIT: https://xn--ykkskodit-27a.fi/

FAMILAR: https://familar.fi/