Messut toteutetaan yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston kanssa!Yhteistyön tavoitteena on edistää osaajien sijoittumista alueen työpaikkoihin sekä auttaa löytämään mielenkiintoiset opiskelu-, harjoittelu- ja työpaikat.

Vuosittain Porissa järjestettävä ura- ja rekrytointitapahtuma toteutetaan tänä vuonna yhteistyössä Porin Nuorkauppakamarin ja Satakunnan TE-toimiston kanssa.

- Lähdemme innolla mukaan tulevan SataRekryn toteuttamiseen. Tiedotamme tapahtumasta myös mm. Satakunnan TE-toimiston verkkosivuilla ja somekanavissamme. Tapaat asiantuntijoitamme myös itse tapahtumassa, yhtenä teemana kevytyrittäjyys, kertoo Satakunnan TE-toimiston viestintäasiantuntija Taina Kynäsniemi.

Messut on loistava tilaisuus tutustua Satakunnan alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja oppilaitoksiin. Messut ovat vuosi vuodelta kasvaneet ja keränneet näkyvyyttä alueella. Monilla näytteilleasettajista on vuosien kokemus osallistumisesta. Messuilla lisätään tietoisuutta Satakunnan vetovoimaisuudesta positiivisena työmarkkina-alueena, opiskelupaikkana sekä osaamisen ja mahdollisuuksien maakuntana.

Tuleva SataRekry-tapahtuma järjestetään Porissa Puuvillan kauppakeskuksessa sekä verkossa 19.1.2022, klo 10–15.

Porin Nuorkauppakamari ry on järjestänyt SataRekry-tapahtuman ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja tuleva tapahtuma on järjestyksessään jo 15. kerta.

Lisätietoja tapahtumasta osoitteesta www.satarekry.fi.
Satakunnan TE-toimiston löydät verkosta osoitteesta https://lnkd.in/gzNm8Ea4 ja somesta käyttäjänimellä @tepalvelutsatakunta.