Messuilla mukana


WiseNetwork Oy on Porilainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon.

Asiakkainamme on mm. jääkiekon liiga-joukkueita, kauppakamareita, energiayhtiöitä sekä monia muita eri alojen toimijoita.

Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia.

Lue lisää: https://www.wisenetwork.fi/
HR-Sata henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Yritys tuottaa henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Yritys etsii jatkuvasti työntekijöitä useiden eri yritysten tarpeisiin.


Työntekijöille yritys tarjoaa vakituisia, määräaikaisia ja projektiluonteisia työtehtäviä. Yrityksille henkilöstötalo tarjoaa taas työvoimaa nopeasti ja vaivattomasti, rekrytointi palveluja unohtamatta.

Lue lisää: https://hrsata.fi/


”Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa.

Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys”.

Lue lisää: https://www.pori.fi/


Suomen Ilmailuopisto Oy on Porissa toimiva ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin. Koulutus on lain 531/2017 mukaista ammatillista koulutusta.

Suomen Ilmailuopiston antama koulutus täyttää ilmailualan kansainväliset säännökset, Suomen lainsäädännössä asetetut vaatimukset sekä lentoyhtiöiden ja valtion koulutukselle asettamat vaatimukset.

Vuosittain vahvistettava opiskelijoiden määrä mitoitetaan Suomessa toimivien lentoyhtiöiden tarpeen mukaan.

Ammattilentäjien koulutustoiminnan lisäksi oppilaitos harjoittaa maksullista palvelutoimintaa, kuten koulutuspalveluiden myyntiä ja lentosimulaattorin vuokrausta lentoyhtiöille.


Carrot -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita, sekä toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.


Carrot Henkilöstöpalveluiden kautta pääset keskimäärin kolmessa päivässä töihin. Töihin, jotka sopivat elämäntilanteeseesi, yhdestä työpäivästä vuosia kestävään työsuhteeseen. Anna Carrotin ammattilaisten hoitaa työnhakusi puolestasi! Työllistämme vuosittain satoja työnhakijoita rakennuksen, logistiikan ja teollisuuden aloille. Olemme vastuullinen, välittävä ja nopea työelämän kumppani.

Carrot- Kun työ sopii elämään.

Lue lisää: https://carrot.fi/
Astora-Rakennus Oy on täyden palvelun rakennusliike Satakunnassa.

Vahvaan osaamisalueeseemme kuuluu liike-, teollisuus-, julkis- ja korjausrakentaminen. Olemme toimineet vuodesta 1989.

Päätoimipisteemme sijaitsee Porissa Konepajanranta 4:ssä. Tämän lisäksi meillä on 600 neliön toimisto- ja hallitilat Harjavallan Sievarin teollisuusalueella.

Satakunnan lisäksi toimintamme on vuodesta 2014 alkaen laajentunut kattaen urakointia niin Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan kuin Uudenmaankin alueilla.


Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja kitkatonta. Olemme tunnettuja läpi tuotannon kulkevasta toimitusvarmuudesta ja laadusta. Rakennuttajien aikatauluista pidetään kiinni sovitusti - laadusta tinkimättä.

Yrityksellämme on käytössä laadunvarmistusjärjestelmä ja kuulumme RALA:n jäsenyrityksiin.


Amiko -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstö-, asiantuntija-, palkkahallinto- ja tilitoimistopalveluita.

Sinä merkitset - työntekijöistä huolehtiminen on tärkein tehtävämme.

Työllistämme vuosittain satoja työnhakijoita eri toimialojen asiakasyrityksillemme.

Hae työtä, jossa voit päättää elämästäsi ja aikataulustasi!

amiko.fi


SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja.

Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, datanomeja sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä liiketoiminnan palveluiden (terveydenhuollon sihteeri) osaamisaloilta. Oppilaitoksessa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.

Lue lisää: https://www.sasky.fi/SAMK on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Alueen tarpeiden perusteella valittu profiili suuntaa korkeakoulun panostuksia teollisuuden uudistumista tukevaan koulutukseen ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.


Satakunnan monipuolinen elinkeino- ja toimialarakenne edellyttää SAMKilta jatkossakin laajaa tekniikan, liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja tutkimusta.

SAMKin visiona on, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Lue lisää: https://www.samk.fi/


Porin yliopistokeskus, UCPori, on 2 000 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja kolmen yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö.

Yliopistokeskuksen opetus- ja tutkimusyhteistyön painoaloja ovat digitaalinen yhteiskunta, energia ja ympäristö, pelillistäminen, asiantuntijaorganisaatiot verkostoissa sekä sosiaalinen eheys. Lue lisää: www.ucpori.fi


Teollisuuden Voima Oyj osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Noin kuudesosa Suomessa vuosittain käytetystä sähköstä tulee meiltä. Pian käyttöön otettavan maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä osuutemme nousee noin 30 prosenttiin.

Lue lisää: https://www.tvo.fi/

Posivalla on meneillään käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitushanke. 2020-luvulla toteutamme maailman ensimmäisen ydinpolttoaineen loppusijoitusratkaisun.

Lue lisää: http://www.posiva.fi/
Talent Center on v 2010 perustettu henkilöstöpalvelu- ja asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Porissa.

Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä soveltuvuusarviointeihin ja kykytestauksiin. Pitkä kokemuksemme liike-elämän johto- ja toimitusjohtajatason tehtävistä mahdollistaa korkeatasoisen rekrytointiprosessin jo määritysvaiheesta strukturoituun haastatteluun ja testaukseen.

Välitämme myös ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä kaikille aloille, jotka käyvät läpi huolellisen valintaprosessin.

Luottamus ja huolellisuus ovat keskeisiä arvojamme — meillä yksi ja sama ammattilainen vastaa rekrytointiprosessista alusta valintavaiheeseen asti.

Työntekijöille tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin.

Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.


Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla.

Lue lisää: https://www.satasairaala.fi/


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla.

​​​​​​​Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, ​​​​​​​teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja

tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.

Lue lisää: https://www.sweco.fi/


Attendo tuottaa yksilöllistä hoivaa ja yhteisöllisiä asumispalveluita ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille yli 400 yksikössä ympäri Suomen. Lisäksi yhtiö tarjoaa lastensuojelupalveluita, terapia- ja kuntoutuspalveluita sekä kotihoitoa.

Attendo työllistää Suomessa noin 11 000 ammattilaista. Joukkoon mahtuu muun muassa sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, sosionomeja, geronomeja, hoiva-avustajia, kokkeja ja laitoshuoltajia. Lue lisää: www.attendo.fi


Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 700 työntekijää 20 eri maassa ja 3 eri maanosassa.

Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 260 henkilöä. Lue lisää: finland.aurubis.com.


INKA Satakunta yhdistää tekoälyä sisältävät digipalvelut henkilökohtaiseen tukeen – syntyy uusia työllistymistä edistäviä palvelumalleja.

INKA Satakunta on ESR-projekti, joka toimii Satakunnan ELY-keskuksen työllisyys, yrittäjyys ja osaaminen yksikössä. Lue lisää www.inkasatakunta.fi


TE-palveluista tukea työnhakuun – monipuolisesti ja maksutta. TE-palvelut auttaa työnantajia rekrytoinnissa.

Lue lisää: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/

TE-palvelujen EURES (kansainvälinen työnvälitys) auttaa työnhakijoita löytämään työpaikkoja ja työnantajia saamaan työntekijöitä palvelukseensa kaikkialta Euroopasta.


Kovimmat duunit, pehmeimmät arvotParhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä; Töitä on tarjolla niin työmailla ja tehtaissa kuin työnjohto- sekä toimihenkilötehtäviin.

Me värväämöläiset haluamme muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.

https://varvaamo.fi/ ​​​​​​​


Boliden-konserniin kuuluva Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti.

Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja sulatollamme kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista.

Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet. Palveluksessamme työskentelee 540 eri alojen ammattilaista Harjavallassa sekä Porissa.

https://www.boliden.com/fi


Sataedu järjestää ammatillista koulutusta Satakunnassa. Tarjoamme koulutusta parempaan osaamiseen. Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia yrityksille.

Toimimme paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Järjestämme koulutusta Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa, Raumalla, Tampereella ja Ulvilassa. Sataedussa opiskelee vuosittain noin 3200 opiskelijaa.

Ammatillisella osaamisella on merkitystä työelämässä.

Sataedussa panostetaan opiskelijoiden hyvinvointiin ja työllistymiseen.

Sataedun tutkintoihin jatkuva haku. Ota yhteyttä ja varaa aika ohjaukseen.

Lisätiedot www.sataedu.fi/jatkuvahaku.

Peruskoulun ja lukion päättävät hakevat yhteishaussa syksyllä alkavaan koulutukseen. Sataedun Hakijan opas osoitteessa

www.sataedu.fi/yhteishakuEurajoen kristillinen opisto tarjoaa mielenkiintoisia koulutus- ja kurssivaihtoehtoja sekä useita erilaisia tiloja kokouksen, koulutuksen tai juhlien järjestämiseen upeissa puitteissa luonnon keskellä.

Opisto on aikuisoppilaitos, jossa toteutetaan kokemuksellisen ja elinikäisen oppimisen periaatteita. Opistomme arvot ovat yksilöllisyys, yhteisöllisyys, suvaitsevaisuus ja kestävä kehitys

Peruskoululinja, ammatilliset sekä vapaatavoitteiset koulutukset muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä.

Opisto sijaitsee kartanomiljöössä, jonka keskuksena on kartanon päärakennus. Opistolla on viihtyisät majoitustilat 80 henkilölle. Opiskelijoiden lisäksi yksittäiset matkailijat tai suuremmat ryhmät ovat tervetulleita majoittumaan!

Maistuvista ruuista ja hyvästä palvelusta kuuluisa keittiömme palvelee sopimuksen mukaan. Erilaiset ryhmät ovat tervetulleita syömään opistolle. Huolehdimme tilaisuuden suunnittelusta ja toteutamme toiveesi!

Lue lisää: www.eko.fi


Tarjoamme asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille- ja vammaisille henkilöille.

Olemme valtakunnallinen työnantaja ja työllistämme 6300 lähihoitajaa, sairaanhoitajaa, hoiva-avustajaa, ohjaajaa sekä muita osaajia.

Esperillä olet joka päivä jollekin tärkeä, voit vaikuttaa arkesi sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

Lue lisää: https://www.esperi.fi/


Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Olemme vastuullinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Eettinen taustamme näkyy ystävällisenä ja asiakaskeskeisenä työkulttuurina.

Olemme alan kärkiasiantuntija jo lähes 50 vuoden kokemuksella. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Lue lisää: www.validia.fi


Satakunnan Vaikuttajakoulu – toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille suunnattu 8 tapaamisen kokonaisuus.

Haku keväällä, koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Lisätietoa Satakuntaliiton osastolta.


”Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys.

Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista.

Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä.

Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa.


Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

​​​​​​​Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi.

Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa.

Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin.

Suominen on pyyhintätuotteisiin käytettävien kuitukankaiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Suomisella on lähes 700 työntekijää Euroopassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Suomisen kuitukankaista valmistettuja pyyhintätuotteita ovat esimerkiksi henkilökohtaiseen hygieniaan ja lastenhoitoon tarkoitetut kosteuspyyhkeet sekä kodinhoitoon ja ammattikäyttöön tarkoitetut pyyhintätuotteet.

Hygieniatuotesovelluksia ovat esimerkiksi terveyssiteet, vaipat sekä inkontinenssituotteet. Terveydenhuollon kuitukankaita käytetään muun muassa leikkaussaliliinoihin ja haavataitoksiin.

Suomessa sijaitseva tehtaamme sijaitsee Nakkilassa ja palveluksessamme työskentelee noin 110 työntekijää. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.


Teollisuusautomaatioon, teolliseen digitalisaatioon, kyberturvaan ja puolustusteknologiaan erikoistuneeseen Insta Group -konserniin kuuluva Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys.

Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.

Lue lisää: https://www.insta.fi/


Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinlajittelun automaation toimittajana.

Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin.

Tiivis yhteistyö Muratecin kanssa sekä omat tytäryhtiöt ja edustajat eri maissa mahdollistavat laajan kansainvälisen palveluverkoston.

Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lue lisää https://www.cimcorp.com/fi


Jujo Thermal Oy on Kauttualla Länsi-Suomessa
sijaitseva erikoispapereita valmistava yritys.
Valmistamme lämpöherkkiä ja päällystettyjä
papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön.
Kauttualla sijaitsevat kaikki toiminnot tuotekehityksestä
markkinointiin. Myynti- ja asiakaspalveluverkostomme
on maailmanlaajuinen,
ja valtaosa tuotteistamme menee vientiin.
Olemme ainoa lämpöherkkää paperia Pohjoismaissa
valmistava yritys.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja kansainvälistä liiketoimintaa
ja logistiikkaa, myyntiä ja markkinointia,
tuotantotaloutta ja prosessitekniikkaa,
tuotekehitystä ja automaatioalaa opiskeleville.

Lue lisää ura-sivultamme:https://www.jujothermal.fi/ura-jujolla/


Luvata kuuluu Mitsubishi Materials Corporation (MMC) –konserniin, joka työllistää yli 25 000 työntekijää maailmanlaajuisesti.

Luvata on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan tuotteita käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, autoteollisuudessa ja kulutustuotteissa.

Luvata työllistää noin 1 400 työntekijää 12 toimipaikalla 7 eri maassa. Porissa Kupariteollisuuspuiston alueella työllistämme 350 työntekijää.

https://www.luvata.com/


Euroports Finland Oy on Suomen johtava täyden palvelu satamaoperaattori,
johon kuuluvat Euroports Rauma Oy, Euroports Pietarsaari Oy ja Euroports Logistics Oy.

Euroports Finland Oy tarjoaa asiakkailleen ahtaus-, varastointi-, ja huolintapalveluita sekä näihin toimintoihin liittyviä oheispalveluita.

Palveluksessamme on noin 600 ammattilaista Suomessa ja yli 2 500 kautta maailman.

Euroports Finland Oy on osa kansainvälistä Euroports-konsernia.
​​​​​​

http://www.euroports.fi/


Minkälaista työskentely logistiikkajätti Transvalilla on?

Transval etsii laajasti erilaisia logistiikka-alan osaajia moniin eri elämäntilanteisiin sopiviin töihin. Työntekijäpakkiimme kuuluu ammattilaisia niin varasto-, terminaali-, teollisuuden kuin myymälöidenkin puolella.

Meille hakiessa sinun ei kuitenkaan tarvitse olla jo valmis logistiikka-alan ammattilainen: meillä Transvalilla koulutamme sinut tarvittaessa sopiviin tehtäviin.

Työskentely-ympäristöksesi voi kauttamme valikoitua niin modernit varastot kuin tutut päivittäistavarakaupatkin.

”Asenne ratkaisee” on sanonta joka pätee meillä niin rekrytointivaiheeseen kuin itse työntekoonkin – pärjäät pitkälle hyvällä huumorilla, joustavuudella ja hyvällä asenteella työntekoa kohtaan.

Sanat suoraselkäisyys ja rehtiys kiteyttää myös mihin pyrimme ja mitä arvostamme tulevissa transvalilaisissa.

Liippaako tämä kuvaus läheltä?

Käy katsomassa avoimet työpaikkamme https://www.transval.fi/avoimet-tyopaikat/ ja hae Transvalille.


Adecco on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on yli 5200 toimipistettä ja yli 34 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Suomessa kauttamme työskentelee päivittäin lähes 3 000 työntekijää asiakasyrityksissämme ja vuosittain teemme satoja rekrytointeja. Työtämme on yhdistää taitavia ihmisiä parhaisiin työpaikkoihin!

Adeccon kautta löydät mielenkiintoisimmat työmahdollisuudet Satakunnan alueella. Osaamisalueemme on laaja - olemme henkilöstövuokraukseen, rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut kansainvälinen toimija. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa juuri sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan – olipa kyse sitten osa-aikaista työstä opintojen ohelle, kesätyöstä tai vakituisesta oman alan unelmatyöpaikasta.

https://www.adecco.fi/


Mitä Sinä odotat työelämältä? Että löydät jotakin, eikö totta. Löydät tekemistä. Tulonlähteen. Merkityksen. Suunnan. Parhaat puolesi. Ratkaisun. Yhteisön. Osaat! Kasvat! Menestyt!

StaffPoint-konserni on täyden palvelun HR-talo ja vastuullinen työnantaja; yksi Suomen suurimmista. Rekrytoimme, valmennamme ja koulutamme työntekijöitä uusille urille. Työnantajille tarjoamme työn tuottavuutta parantavia HR-ratkaisuja ja -työkaluja. Olemme hyviä tekemään työelämän löytöjä. Näemme, millaisella osaamisella työntekijä onnistuu ja millaisilla henkilöstöratkaisuilla yritys menestyy.

Henkilöstöä Meillä on lähes 12 000, joista noin 350 työskentelee toimihenkilöinä HR-asiantuntijatehtävissä, valmentajina ja kouluttajina. Vuosittain tarjoamme työmahdollisuuksia kymmenille tuhansille. Lue meistä lisää täältä: www.staffpoint.fi


Porin kartonkitehdas on osa Belgialaista VPK Packaging Groupia. Aikaisemmin Porin kartonkitehdas tunnettiin nimellä Corenso United Oy Ltd, mutta syyskuun 2019 lopusta lähtien yrityksemme nimi on ollut Corex.

VPK Packaging Groupin Corex hylsydivisioona työllistää 1300 työntekijää 16 eri maassa ja 30 tehtaassa. Porin kartonkitehdas työllistää noin 90 henkilöä.

Valmistamme 100% kierrätyskuidusta kartonkia teollisuuden tarpeisiin.
Lisätietoja yrityksestä www.corexgroup.com

Kesätyöntekijähaku tehtaallemme on alkanut ja hakuaika päättyy 2.2.2020.

Haemme kesätyöntekijöitä tehtaan tuotantoon, kunnossapitoon sekä myynti- ja asiakaspalvelutiimiin. Lisätietoa kesätyöpaikoista ja hakuprosessista saat osoitteesta www.te-palvelut.fi


Econia aloitti henkilöstöpalvelujen tarjoamisen jo vuonna 1996.

Econia tarjoaa vuokratyötä ja vuokratyöntekijöitä, rekrytointipalveluita ja avoimia työpaikkoja.

Kauttamme työllistyy vuosittain satoja työntekijöitä eri toimialoille, niin henkilöstövuokrauksen kuin rekrytointien kautta.

Toimimme lähes kaikilla aloilla: toimistotöistä ja vaativista asiantuntijatehtävistä tuotantoon ja teollisuuteen.

https://econia.com/


Me H&M:llä uskomme, että on mahdollista löytää sen mitä rakastaa, tilaa luoda uutta ja tilaa kasvaa. Paikka, johon voi todella kuulua, ja olla oma itsesi.

Uskomme, että tämä kaikki on mahdollista, koska teemme sen yhdessä mahdolliseksi.
Olemme ylpeitä auttaessamme kaikkia näyttämään ja tuntemaan hyvältä pyrkimällä kestävämpään tulevaisuuteen.

Riippumatta roolistasi H&M:llä, löydät meiltä ihmisiä, joita yhdistää yhteinen intohimo muotiin, luovuuteen ja tuloksiin. Yrittäjähenkisyytemme antaa kaikille runsaasti tilaa olla rohkea, haastaa sääntöjä ja rikkoa rajoja.

Olemme toimintaan suuntautuvia ongelmanratkaisijoita ja työskentelemme erittäin dynaamisella, nopeasti muuttuvalla alalla, joka vaatii joustavuutta, rohkeutta ja ketteryyttä.

Uskomme vastuun antamiseen jo varhaisessa vaiheessa, vahvaan omistajuuteen ja vastuullisuuden tunteeseen.

H&M:llä on suuri sydän ja intohimo elämään. Olemme huolehtivaisia ja hauskuus loistaa työstämme. Kulttuuriamme yhdistävät yhteiset arvot. Ja parhaat tulokset syntyvät, kun työntekijämme saavat olla oma itsensä.

Tunnustamme jokaisen yksilön panoksen yhteiseen menestykseemme.

#togetherwemakeitpossible

https://hmgroup.com/about-us/h-m-group-at-a-glance.html


TAMK Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa järjestetään ammatillista opettajankoulutusta (60 op), ammatillista erityisopettajankoulutusta (60 op) ja ammatillista opinto-ohjaajankoulutusta (60 op).

TAOK on mukana kansallisissa ja kansainvälisissä hankkeissa, joissa kehitetään ammattipedagogiikkaa ja ammatillisesti suuntautuneen koulutuksen erilaisia toimintoja.Olemme kiinnostuneita ammattiin oppimisen sekä opettamisen ja ohjaamisen ilmiöistä useista eri näkökulmista. Näkökulmista korostuvat monimuotoistuvat oppimisympäristöt, kestävä koulutus ja opettajuus, ohjaus ja erityinen tuki, STEM-aineiden opetuksen kehittäminen ja kulttuuriset kysymykset.

Lisäksi TAOK järjestää opettajien uranaikaisen osaamisen kehittämiseen tähtäävää täydennyskoulutusta, josta osa on koulutusvientiä.


OP Länsi-Suomi on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Toimimme lähellä asiakasta - pankillamme on 6 toimipistettä ja 4 kohtaamispaikkaa sekä monipuoliset verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Palvelemme 200 rautaisen ammattilaisen voimin n. 140 000 asiakasta Porin, Rauman ja Kankaanpään alueella. Tarjoamme omistajillemme ja asiakkaillemme kattavat pankki-, vakuutus-, kiinteistönvälitys- ja isännöintipalvelut.

Teemme myös tiiviisti yhteistyötä toimialueemme erilaisten järjestöjen, yhdistysten, seurojen ja sidosryhmien kanssa.


Asiakasomisteisena pankkina yhteisöllisyys ja toimintaympäristön elinvoimaisuudesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen ovat toimintamme perusta, vahvan vakavaraisuuden ja riskienhallinnan lisäksi.

Haemme positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Katso lisää ja hae 14.2. mennessä:

https://op-careers.fi/job/Pori-Kes%C3%A4ty%C3%B6ntekij%C3%A4%2C-OP-L%C3%A4nsi-Suomi-%28useita-paikkakuntia%29/578450401/


YLEISINFO
​​​​​​​Oletko kuullut meistä aiemmin?
Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa.

13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen – joka päivä.
Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin.

Vahvan teknologiatarjonnan ytimen muodostavat sellutehtaat, pehmopaperin-, kartongin- ja paperinvalmistuslinjat ja bioenergiaa tuottavat voimalaitokset. Valmetin edistyksellisiin automaatioratkaisuihin sisältyvät niin yksittäiset mittaukset kuin koko tehtaan kattavat avaimet käteen automaatioprojektit.

Valmetin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,3 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.

ETSIMME
Osaamisalat
Opiskeletko tekniikkaa, liiketaloutta tai jotain siltä väliltä, voit löytää mielenkiintoisen työmahdollisuuden yrityksessämme. Meillä Valmetilla parhaat osaajat erilaisilla taustoilla puhaltavat yhteen hiileen!

Henkilöstön tarve
Valmet etsii uusia osaajia.
Valmet tarjoaa mahdollisuuksia osaaville ihmisille ympäri maailman. Tällä hetkellä yhtiöllä on yli 100 avointa työpaikkaa globaalisti. Valmet etsii eri alojen ammattilaisia, joilla on potentiaalia kasvaa sen moninaisessa ja globaalissa tiimissä.

REKRYTOINTI
https://www.valmet.com/fi/valmet-yrityksena/ura-valmetilla/

LISÄTIETOJA
Muutamia saavutuksiamme vuonna 2019:
- Kasvu Open and CIO palkinnot
- Palkinto tekniikan alan ammattilaisten keskuudessa: toiseksi ihanteellinen työnantaja Suomessa
- Valmet on valittu Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksiin (DJSI) kuudetta vuotta peräkkäin

​​​​​​​

https://www.valmet.com/fi/


Ohjaamo tarjoaa helposti saatavat, monialaiset palvelut kaikille alle 30-vuotiaille yhdestä palvelupisteestä.

Ohjaamosta saat tarvitsemaasi henkilökohtaista ohjausta, tietoa ja omaan tilanteeseesi sopivaa tukea. Asiasi voi koskea työ- tai opiskelupaikan etsintää, raha-asioita, omaan kotiin muuttamista, terveyttä tai muita arjen pulmia. Kävele sisään, soita tai laita viesti. Riittää, että otat yhteyttä – selvitellään yhdessä, miten pääset eteenpäin elämässä.

Puhelinnumero ja WhatsApp: 044 701 8000. Seuraa myös meidän someja! ​​​​​​​

https://ohjaamot.fi/web/ohjaamo-satakunta

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Ammatillinen koulutus on oivallinen väylä työhön tai jatko-opintoihin! WinNova tarjoaa laadukkaita urapolkuja eri-ikäisille toimien samalla vahvana työ- ja elinkeinoelämän kehittäjänä. WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta pääasiassa Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Uusi suunta osaamiselle winnova.fi

https://www.winnova.fi/


Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valta-kunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää.

Katso lisää

www.diak.fi


Haemme töihin vakituisiin työsuhteisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin vanhustyöstä kiinnostuneita ja vanhuksia arvostavia lähihoitajia sekä hoiva-avustajia.

Ruskatalojen Palveluyhdistys on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Porissa.

Kaiken toimintamme pohjana on asukas ja hänen tarpeensa. Arvojamme ovat luotettavuus, laadukkuus, avoimuus, turvallisuus sekä vanhuksen kunnioittaminen. Työntekijöidemme tulee toimia tämän arvoperustan mukaisesti, vanhuksen ääntä kuunnellen ja tahtoa kunnioittaen.

Vanhustyössä tärkeintä on työskennellä vanhuksen tarpeet huomioiden ja hyväksyä sekä kunnioittaa jokaisen ihmisen erilaisuutta.

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme hyvän ja arvokkaan loppuelämän, hyvän arjen! Työntekijämme ovat mahdollistamassa tätä. Tuemme jokaisen asiakkaan omatoimisuutta ja kunnioitamme itsemääräämisoikeutta. Jokainen on oma yksilönsä ja jokaisella on omat toiveensa ja tottumuksensa.

Ruskataloissa jokainen työntekijä on arvokas. On tärkeää, että nautit aidosti tekemästäsi työstä, siitä syntyy paras työhyvinvointi. Haemmekin aitoja ja vanhusten hyvinvointia ajattelevia, sydämellään työtänsä tekeviä työntekijöitä.

Tervetuloa mukaan tekemään arvokasta vanhustyötä!

www.ruskatalot.fi


Nornickel Harjavalta on monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. 60 vuodessa olemme vakiinnuttaneet paikkamme alamme huipulla. Ja siellä aiomme myös pysyä. Tulevaisuuden menestyksen varmistamme yhdessä osaavan ja hyvinvoivan henkilöstön kanssa. Toimimme vastuullisesti niin ympäristön, ihmisten kuin yhteiskunnankin kannalta. Työllistämme Harjavallassa noin 300 henkilöä.

Meillä on avoinna noin 40:tä kesätyöpaikkaa tuotannossa, taloudessa, laboratoriossa ja tuotteiden toimituksessa. Kesähakumme päättyy 16.2.2020. Sähköinen hakulomake ja lisätietoja saat nettisivuiltamme osoitteesta www.nornickel.fi


Pori Energia on asiakkailtaan, henkilöstöltään ja ympäristöstään oppiva energiayhtiö, jonka intohimona ja tavoitteena on tuottaa ihanteellista energiaa.

Palveluksessamme on tällä hetkellä yli 200 eri alojen ammattilaista.

Palkkaamme kesäksi 2020 useita kymmeniä kesätyöntekijöitä, muun muassa tuotannon, verkonrakennuksen, kunnossapidon, taloushallinnon ja dokumentoinnin työtehtäviin. ​​​​​​​​​​​​​​


Haku on avoinna 29.2.2020 saakka, mutta valintoja tehdään jo hakuaikana.

https://www.porienergia.fi/


Teollisuusliiton Porin Seuturyhmä