Messuilla mukana


WiseNetwork on Porilainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon.

Asiakkainamme on mm. jääkiekon liiga-joukkueita, kauppakamareita, energiayhtiöitä sekä monia muita eri alojen toimijoita.

Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia.
HR-Sata henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Yritys tuottaa henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Yritys etsii jatkuvasti työntekijöitä useiden eri yritysten tarpeisiin.


Työntekijöille yritys tarjoaa vakituisia, määräaikaisia ja projektiluonteisia työtehtäviä. Yrityksille henkilöstötalo tarjoaa taas työvoimaa nopeasti ja vaivattomasti, rekrytointi palveluja unohtamatta.


”Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa.

Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys”.


Carrot -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita, sekä toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.

Työllistämme vuosittain satoja työnhakijoita rakennuksen, logistiikan ja teollisuuden aloille.

Kun työ sopii elämään. Ihmisille, jotka haluavat ajatella muutakin, kuin vain töitä!


SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja.

Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, datanomeja sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä liiketoiminnan palveluiden (terveydenhuollon sihteeri) osaamisaloilta. Oppilaitoksessa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.SAMK on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Alueen tarpeiden perusteella valittu profiili suuntaa korkeakoulun panostuksia teollisuuden uudistumista tukevaan koulutukseen ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.


Satakunnan monipuolinen elinkeino- ja toimialarakenne edellyttää SAMKilta jatkossakin laajaa tekniikan, liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja tutkimusta.

SAMKin visiona on, että jokainen opiskelijamme työllistyy.


Teollisuuden Voima Oyj osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Noin kuudesosa Suomessa vuosittain käytetystä sähköstä tulee meiltä. Pian käyttöön otettavan maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä osuutemme nousee noin 30 prosenttiin.

Posivalla on meneillään käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitushanke. 2020-luvulla toteutamme maailman ensimmäisen ydinpolttoaineen loppusijoitusratkaisun.


Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla.


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla.

​​​​​​​Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, ​​​​​​​teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja

tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.