Messuilla mukana


WiseNetwork Oy on Porilainen ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun asiakkuudenhallintaan, myyntiin, markkinointiin ja taloushallintoon.

Asiakkainamme on mm. jääkiekon liiga-joukkueita, kauppakamareita, energiayhtiöitä sekä monia muita eri alojen toimijoita.

Kasvava yrityksemme työllistää tällä hetkellä 13 henkilöä ja rekrytoimme jatkuvasti uusia ohjelmistoalan osaajia.

Lue lisää: https://www.wisenetwork.fi/
HR-Sata henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Yritys tuottaa henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Yritys etsii jatkuvasti työntekijöitä useiden eri yritysten tarpeisiin.


Työntekijöille yritys tarjoaa vakituisia, määräaikaisia ja projektiluonteisia työtehtäviä. Yrityksille henkilöstötalo tarjoaa taas työvoimaa nopeasti ja vaivattomasti, rekrytointi palveluja unohtamatta.

Lue lisää: https://hrsata.fi/


”Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa.

Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys”.

Lue lisää: https://www.pori.fi/


Suomen Ilmailuopisto Oy on Porissa toimiva ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa ammattilentäjiä Suomen liikenneilmailun tarpeisiin. Koulutus on lain 531/2017 mukaista ammatillista koulutusta.

Suomen Ilmailuopiston antama koulutus täyttää ilmailualan kansainväliset säännökset, Suomen lainsäädännössä asetetut vaatimukset sekä lentoyhtiöiden ja valtion koulutukselle asettamat vaatimukset.

Vuosittain vahvistettava opiskelijoiden määrä mitoitetaan Suomessa toimivien lentoyhtiöiden tarpeen mukaan.

Ammattilentäjien koulutustoiminnan lisäksi oppilaitos harjoittaa maksullista palvelutoimintaa, kuten koulutuspalveluiden myyntiä ja lentosimulaattorin vuokrausta lentoyhtiöille.


Carrot -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstövuokraus-, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita, sekä toimii strategisena HR-kumppanina asiakkailleen. Carrot on toiminut vuodesta 1998 ja pääomistajana on Panostaja Oyj.

Työllistämme vuosittain satoja työnhakijoita rakennuksen, logistiikan ja teollisuuden aloille.

Kun työ sopii elämään. Ihmisille, jotka haluavat ajatella muutakin, kuin vain töitä!

Lue lisää: https://carrot.fi/


Astora-Rakennus Oy on täyden palvelun rakennusliike Satakunnassa.

Vahvaan osaamisalueeseemme kuuluu liike-, teollisuus-, julkis- ja korjausrakentaminen. Olemme toimineet vuodesta 1989.

Päätoimipisteemme sijaitsee Porissa Konepajanranta 4:ssä. Tämän lisäksi meillä on 600 neliön toimisto- ja hallitilat Harjavallan Sievarin teollisuusalueella.

Satakunnan lisäksi toimintamme on vuodesta 2014 alkaen laajentunut kattaen urakointia niin Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Pohjanmaan kuin Uudenmaankin alueilla.


Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja kitkatonta. Olemme tunnettuja läpi tuotannon kulkevasta toimitusvarmuudesta ja laadusta. Rakennuttajien aikatauluista pidetään kiinni sovitusti - laadusta tinkimättä.

Yrityksellämme on käytössä laadunvarmistusjärjestelmä ja kuulumme RALA:n jäsenyrityksiin.


Amiko -konserni tarjoaa valtakunnallisesti henkilöstö-, asiantuntija-, palkkahallinto- ja tilitoimistopalveluita.

Sinä merkitset - työntekijöistä huolehtiminen on tärkein tehtävämme.

Työllistämme vuosittain satoja työnhakijoita eri toimialojen asiakasyrityksillemme.

Hae työtä, jossa voit päättää elämästäsi ja aikataulustasi!

amiko.fi


SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 500.

Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistossa Kokemäen yksikössä koulutetaan eläintenhoitajia, maaseutuyrittäjiä, puutarhureita, putkiasentajia ja floristeja.

Huittisten yksikössä koulutetaan merkonomeja, datanomeja sekä annetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon koulutusta myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä liiketoiminnan palveluiden (terveydenhuollon sihteeri) osaamisaloilta. Oppilaitoksessa opiskelee noin 500 opiskelijaa. Henkilöstöä oppilaitoksessa on 55.

Lue lisää: https://www.sasky.fi/SAMK on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Alueen tarpeiden perusteella valittu profiili suuntaa korkeakoulun panostuksia teollisuuden uudistumista tukevaan koulutukseen ja tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan.


Satakunnan monipuolinen elinkeino- ja toimialarakenne edellyttää SAMKilta jatkossakin laajaa tekniikan, liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja tutkimusta.

SAMKin visiona on, että jokainen opiskelijamme työllistyy.

Lue lisää: https://www.samk.fi/


Porin yliopistokeskus, UCPori, on 2 000 opiskelijan, 170 asiantuntijan ja kolmen yliopiston muodostama, verkostomaisesti toimiva monitieteinen tiede- ja taideyhteisö.

Yliopistokeskuksen opetus- ja tutkimusyhteistyön painoaloja ovat digitaalinen yhteiskunta, energia ja ympäristö, pelillistäminen, asiantuntijaorganisaatiot verkostoissa sekä sosiaalinen eheys. Lue lisää: www.ucpori.fi


Teollisuuden Voima Oyj osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisten hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Noin kuudesosa Suomessa vuosittain käytetystä sähköstä tulee meiltä. Pian käyttöön otettavan maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä osuutemme nousee noin 30 prosenttiin.

Lue lisää: https://www.tvo.fi/

Posivalla on meneillään käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoitushanke. 2020-luvulla toteutamme maailman ensimmäisen ydinpolttoaineen loppusijoitusratkaisun.

Lue lisää: http://www.posiva.fi/
Talent Center on v 2010 perustettu henkilöstöpalvelu- ja asiantuntijatalo. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Porissa.

Olemme erikoistuneet ylempien toimihenkilöiden ja johdon suorahakuihin, headhuntingiin sekä soveltuvuusarviointeihin ja kykytestauksiin. Pitkä kokemuksemme liike-elämän johto- ja toimitusjohtajatason tehtävistä mahdollistaa korkeatasoisen rekrytointiprosessin jo määritysvaiheesta strukturoituun haastatteluun ja testaukseen.

Välitämme myös ammattitaitoisia vuokratyöntekijöitä kaikille aloille, jotka käyvät läpi huolellisen valintaprosessin.

Luottamus ja huolellisuus ovat keskeisiä arvojamme — meillä yksi ja sama ammattilainen vastaa rekrytointiprosessista alusta valintavaiheeseen asti.

Työntekijöille tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä eri alojen yrityksissä osa- ja kokoaikaisissa työsuhteissa kestoltaan viikoista vuosiin.

Arvostamme reilua johtamista ja noudatamme vallitsevia työehtosopimuksia. Kohtelemme työntekijöitämme hyvin, sillä pitkäaikaiset työsuhteet ja sitoutuneet talentit ovat meidän ja asiakkaidemme etu.


Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla.

Lue lisää: https://www.satasairaala.fi/


Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla.

​​​​​​​Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, ​​​​​​​teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja

tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 100 työskentelee Suomessa.

Lue lisää: https://www.sweco.fi/


Attendo tuottaa yksilöllistä hoivaa ja yhteisöllisiä asumispalveluita ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille yli 400 yksikössä ympäri Suomen. Lisäksi yhtiö tarjoaa lastensuojelupalveluita, terapia- ja kuntoutuspalveluita sekä kotihoitoa.

Attendo työllistää Suomessa noin 11 000 ammattilaista. Joukkoon mahtuu muun muassa sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja, sosionomeja, geronomeja, hoiva-avustajia, kokkeja ja laitoshuoltajia. Lue lisää: www.attendo.fi


Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 700 työntekijää 20 eri maassa ja 3 eri maanosassa.

Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 260 henkilöä. Lue lisää: finland.aurubis.com.


INKA Satakunta yhdistää tekoälyä sisältävät digipalvelut henkilökohtaiseen tukeen – syntyy uusia työllistymistä edistäviä palvelumalleja.

INKA Satakunta on ESR-projekti, joka toimii Satakunnan ELY-keskuksen työllisyys, yrittäjyys ja osaaminen yksikössä. Lue lisää www.inkasatakunta.fi


TE-palveluista tukea työnhakuun – monipuolisesti ja maksutta. TE-palvelut auttaa työnantajia rekrytoinnissa.

Lue lisää: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/


Kovimmat duunit, pehmeimmät arvotParhaat teollisuuden ja rakennusalan avoimet työpaikat löydät Värväämöstä; Töitä on tarjolla niin työmailla ja tehtaissa kuin työnjohto- sekä toimihenkilötehtäviin.

Me värväämöläiset haluamme muuttaa työnvälitystä ja koko työelämää inhimillisempään suuntaan. Meillä jokainen kohdataan ihmisenä, kahvikupin ääressä. Teemme henkilöstövuokrausta ja suorarekrytointeja.Sataedu järjestää ammatillista koulutusta Satakunnassa. Tarjoamme koulutusta parempaan osaamiseen. Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia yrityksille.

Toimimme paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.

Järjestämme koulutusta Harjavallassa, Huittisissa, Kankaanpäässä, Kokemäellä, Nakkilassa, Parkanossa, Raumalla, Tampereella ja Ulvilassa. Sataedussa opiskelee vuosittain noin 3200 opiskelijaa.

Ammatillisella osaamisella on merkitystä työelämässä.

Sataedussa panostetaan opiskelijoiden hyvinvointiin ja työllistymiseen.

Sataedun tutkintoihin jatkuva haku. Ota yhteyttä ja varaa aika ohjaukseen.

Lisätiedot www.sataedu.fi/jatkuvahaku.

Peruskoulun ja lukion päättävät hakevat yhteishaussa syksyllä alkavaan koulutukseen. Sataedun Hakijan opas osoitteessa

www.sataedu.fi/yhteishaku


Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa mielenkiintoisia koulutus- ja kurssivaihtoehtoja sekä useita erilaisia tiloja kokouksen, koulutuksen tai juhlien järjestämiseen upeissa puitteissa luonnon keskellä.

Opisto on aikuisoppilaitos, jossa toteutetaan kokemuksellisen ja elinikäisen oppimisen periaatteita. Opistomme arvot ovat yksilöllisyys, yhteisöllisyys, suvaitsevaisuus ja kestävä kehitys

Peruskoululinja, ammatilliset sekä vapaatavoitteiset koulutukset muodostavat kokonaisuuden, jossa eri-ikäiset oppijat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa kauniissa ja viihtyisässä oppimisympäristössä.

Opisto sijaitsee kartanomiljöössä, jonka keskuksena on kartanon päärakennus. Opistolla on viihtyisät majoitustilat 80 henkilölle. Opiskelijoiden lisäksi yksittäiset matkailijat tai suuremmat ryhmät ovat tervetulleita majoittumaan!

Maistuvista ruuista ja hyvästä palvelusta kuuluisa keittiömme palvelee sopimuksen mukaan. Erilaiset ryhmät ovat tervetulleita syömään opistolle. Huolehdimme tilaisuuden suunnittelusta ja toteutamme toiveesi!

Lue lisää: www.eko.fi


Esperi Care Oy

Tarjoamme asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille- ja vammaisille henkilöille.

Olemme valtakunnallinen työnantaja ja työllistämme 6300 lähihoitajaa, sairaanhoitajaa, hoiva-avustajaa, ohjaajaa sekä muita osaajia.


Esperillä olet joka päivä jollekin tärkeä, voit vaikuttaa arkesi sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

Lue lisää: https://www.esperi.fi/


Validia Asuminen on arvokkaan elämän rakentaja. Toteutamme laadukkaita asumispalveluja fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Panostamme hyvän asiakaskokemuksen ja asiantuntijuuden jatkuvaan kehittämiseen.

Olemme vastuullinen, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja osa Invalidiliitto-konsernia. Eettinen taustamme näkyy ystävällisenä ja asiakaskeskeisenä työkulttuurina.

Olemme alan kärkiasiantuntija jo lähes 50 vuoden kokemuksella. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt meille Yhteiskunnallinen yritys -merkin.

Lue lisää: www.validia.fi


Satakunnan Vaikuttajakoulu – toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille suunnattu 8 tapaamisen kokonaisuus.

Haku keväällä, koulutus alkaa syksyllä 2020. Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Lisätietoa Satakuntaliiton osastolta.


”Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys.

Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista.

Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä.

Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa.


Sector Alarmin vauhdikkaan kasvun keskellä pidämme hyvää huolta kannustavasta ja innostavasta yrityskulttuuristamme. Olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja uramahdollisuuksien luomiseen aina työsuhteen alkumetreiltä lähtien. Jokainen uusi työntekijä saa kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, organisaatioon ja tapaamme toimia.

​​​​​​​Työuran edetessä tarjoamme monipuolisia sisäisiä mahdollisuuksia koulutukseen ja valmennukseen työtaitojen ja henkilökohtaisen kehittymisen tueksi.

Vaalimme yrityksessämme hyvää tiimihenkeä ja olemme työyhteisö, joka kannustaa jäseniään itsenäisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Toiminnassamme keskeisiä ovat arvomme: asiakaslähtöisyys, jatkuva parantaminen, tavoitehakuisuus ja luotettavuus. Meille arvot eivät ole hienoja sanoja seinillä vaan tapa toimia ja olla arjessa.

Asenne ratkaisee sovitko joukkoomme!


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin.

Suominen on pyyhintätuotteisiin käytettävien kuitukankaiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Suomisella on lähes 700 työntekijää Euroopassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Suomisen kuitukankaista valmistettuja pyyhintätuotteita ovat esimerkiksi henkilökohtaiseen hygieniaan ja lastenhoitoon tarkoitetut kosteuspyyhkeet sekä kodinhoitoon ja ammattikäyttöön tarkoitetut pyyhintätuotteet.

Hygieniatuotesovelluksia ovat esimerkiksi terveyssiteet, vaipat sekä inkontinenssituotteet. Terveydenhuollon kuitukankaita käytetään muun muassa leikkaussaliliinoihin ja haavataitoksiin.

Suomessa sijaitseva tehtaamme sijaitsee Nakkilassa ja palveluksessamme työskentelee noin 110 työntekijää. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.


Teollisuusautomaatioon, teolliseen digitalisaatioon, kyberturvaan ja puolustusteknologiaan erikoistuneeseen Insta Group -konserniin kuuluva Insta Automation Oy on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun yritys.

Asiakkaitamme ovat niin prosessi-, energia- ja meriteollisuuden yritykset kuin yhteiskunnan infrastruktuurista huolehtiva julkinen sektori. Insta Automationissa työskentelee noin 550 automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen ammattilaista.


Cimcorp on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia koko maailmassa. Yrityksellä on myös vahva asema elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmien sekä postinlajittelun automaation toimittajana.

Ulvilassa pääkonttoriaan pitävä Cimcorp on toimittanut robottijärjestelmiä yli 40 maahan kuuteen maanosaan ja kuuluu japanilaiseen Murata Machinery, Ltd. (Muratec) -konserniin.

Tiivis yhteistyö Muratecin kanssa sekä omat tytäryhtiöt ja edustajat eri maissa mahdollistavat laajan kansainvälisen palveluverkoston.

Kotimaassa huoltoa tarjoavat toimipisteet Helsingissä, Lahdessa ja Jyväskylässä. Lue lisää https://www.cimcorp.com/fiTeollisuusliiton Porin Seuturyhmä