Messuinfo - virtuaalialustan esittelyTänä vuonna Satarekry rekrytointimessut järjestetään kokonaan virtuaalisesti, Hopin online tapahtuma-alustalla.


Messualueet


Reception

Kun kirjaudut messuille, päädyt ensimmäiseksi reception-alueelle. Täältä voit tarkistaa myös messujen ohjelman/aikataulun ja muita lisätietoja messuista.


Stage

Päälavalla järjestetään tapahtuman Keynote puheenvuorot, sekä yritysesittelyjä.


Sessions

Sessions-alueelta löytyy Yritysten ja Oppilaitosten vetämät ryhmäkeskustelut ja CV-klinikat, joissa rekrytoinnin asiantuntijat tarjovat apua CV:n kunnostamiseen kahden kesken (ajat varattava etukäteen, n. 20 min/henk.)


Networking

Paikka pikaverkostoitumiselle, keskusteluparit valitaan satunnaisesti, joten täällä voit verkostoitua joko muiden messuvieraiden kanssa tai messuilla mukana olevien yritysten tai oppilaitosten edustajien kanssa. Tapaaminen kestää min. 30 sekuntia ja max. 3 minuuttia. Jos molemmat haluavat jatkaa keskustelua, voitte pyytää jatkoaikaa ja keskustelun jälkeen vaihtaa yhteystietoja


Expo

Expo-alueelta löydät yrityksen virtuaaliset messupisteet. Täällä voit tutustua messuilla mukana oleviin yrityksiin ja oppilaitoksiin, sekä keskustella chatin kautta ja osoittaa kiinnostuksesi heitä kohtaan.

Sessions - Ryhmäkeskustelut ja CV-klinikat

Sessions-alueella voit osallistua Yritysten ja Oppilaitosten vetämiin ryhmäkeskusteluihin, joissa messuivieraat voivat myös itse osallistua keskusteluun web-kameran ja äänen kanssa. (osallistuminen on rajoitettu ja yritykset moderoivat kuka saa osallistua keskusteluun). Ryhmäkeskusteluja voi myös seurata katsojana ja osallistua chat-keskustelun avulla, esim. esittämällä kysymyksiä.Networking - Pikaverkostoituminen

Tarvitaan web-kamera ja ääniyhteys

Paikka pikaverkostoitumiselle, keskusteluparit valitaan satunnaisesti, joten täällä voit verkostoitua joko muiden messuvieraiden kanssa tai messuilla mukana olevien yritysten tai oppilaitosten edustajien kanssa. Tapaaminen kestää aina min. 30 sekuntia ja max. 3 minuuttia. Jos molemmat haluavat jatkaa keskustelua, voitte pyytää jatkoaikaa ja keskustelun jälkeen vaihtaa yhteystietoja.Expo - Virtuaalimessupisteet

Expo-alueelta löydät yritysten ja oppilaitosten virtuaaliset messuosastot. Täällä voit keskustella heidän edustajiensa kanssa chatin kautta ja jättää yhteystietosi helposti osoittamalla kiinnostusta painamalla "Register Interest" painiketta, jolloin kyseinen yritys messujen jälkeen saa listan kaikista heitä kohtaan kiinnostusta osoittaneista vieraista ja heidän yhteystiedoistaan. Yritysten ja oppilaistosten edustajille on merkattu myös ohjelmaan aika (9:15-11:00), jolloin he voivat olla livestreamin kautta paikalla messupisteellään ja näin ollen helposti vastailla esim. vieraiden kysymyksiin tällä tavoin.