Messuilla mukana

WiseNetwork

WiseNetwork digitalisoi yritysten liiketoimintaa. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kattavimman toiminnanohjausjärjestelmän, joka pitää sisällään asiakashallinnan (CRM), julkaisujärjestelmän (CMS) sekä markkinoinnin, myynnin ja taloushallinnon työkalut - kaikki saumattomasti yhteen toimien.
Palvelutuotteemme kehittämiseen on käytetty yhteensä 80 henkilötyövuotta Porin ja Mikkelin yksiköissämme. Meillä on erinomainen asiakaspysyvyys (99 %), mikä kertoo vahvuuksistamme - meillä on käsissämme ainutlaatuinen tuote ja suurella sydämellä tehty asiakaspalvelu.
Tällä hetkellä asiakaskantamme kasvaa kovaa vauhtia ja yrityksemme on juuri aloittanut kansainvälistymisen.
Meillä on viihtyisä työilmapiiri, jossa työkavereita arvostetaan ja tuetaan. Suuri osa työntekijöistämme on ollut mukana WiseNetworkin tarinan alkumetreiltä lähtien. Henkilökunta onkin meille voimavara, mistä haluamme pitää kiinni.

OP Länsi-Suomi

OP Länsi-Suomi on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 6 toimipistettä ja 2 kohtaamispaikkaa Satakunnan alueella. Meiltä saa saman katon alta pankki-, vakuutus-, laki-, kiinteistönvälitys-, vuokravälitys- sekä isännöintipalveluita. Pankin omistavat omistaja-asiakkaat ja toimintaa ohjaavat vankat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Tutustu meihin op.fi/lansi-suomi

Porin yliopistokeskus

Huomisen muutos tehdään tänään – Hae opiskelemaan Porin yliopistokeskukseen!

Aurubis Finland Oy

Yli 150 vuoden kokemuksella Aurubis on Euroopan suurin kuparintuottaja ja maailman johtava kuparin kierrättäjä. Aurubis-konsernilla on noin 6 300 työntekijää 16 tuotantotoimipaikalla 11 eri maassa. Aurubis Finland Oy työllistää Porissa noin 250 henkilöä. Lue lisää: aurubis.fi

Boliden Harjavalta Oy

Boliden Harjavalta on Satakunnassa toimiva, tehokas ja vastuullinen metallinjalostaja, joka tuottaa korkealaatuista kuparia ja nikkeliä eurooppalaisille teollisuusasiakkaille. Nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Tehtailla työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2019 tuotannon arvo oli 1,3 miljardia euroa.

Boliden Harjavalta on osa Boliden-konsernia, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien kierrätys. Konsernin henkilöstömäärä on noin 6 000, joista Suomessa työskentelee noin 1 500 henkilöä Boliden Harjavallan lisäksi Kokkolan sinkkitehtaalla ja Kevitsan kupari- ja nikkelikaivoksella.

Teollisuuden voima Oyj & Posiva Oy

Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on energiayhtiö, joka tuottaa sähköä Eurajoen Olkiluodon ydinvoimalaitoksessa kahdella laitosyksiköllä (OL1 ja OL2). TVO-konserniin kuuluva Posiva Oy on loppusijoituksen edelläkävijä maailmassa käytöstä poistetun polttoaineen elinkaaren hallinnassa. Posiva valmistelee ydinjätteen loppusijoituslaitoksen käyttöönottoa Olkiluodossa 2020-luvulla.


Olkiluodon nykyiset ydinvoimayksiköt tuottavat vakaata, säästä riippumatonta sähköä teollisuudelle, palveluille ja kotitalouksille. Rakenteilla olevan uuden sukupolven voimalaitosyksikön (OL3) valmistumisen myötä Suomi ottaa pitkän harppauksen kohti sähköntuotannon omavaraisuutta. Päästötön, olosuhteista riippumaton ydinvoima auttaa Suomea haasteellisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. TVO:n tuottaman ydinsähkön avulla voidaan välttää vuosittain miljoonien tonnien hiilidioksidipäästöt verrattuna siihen, että sama sähkö tuotettaisiin kivihiilellä.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Ota suunta omalle alalle tai päivitä osaamistasi!

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista koulutusta Satakunnan ja Vakka-Suomen alueella. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävämme. WinNovasta löytyy eri alojen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä monipuolisia lisä- ja täydennyskoulutuksia. Voit hakeutua opiskelemaan eri hakuväylien kautta riippuen omasta pohjakoulutuksesta ja taustastasi.

Tutustu koulutustarjontaamme ja hae opiskelemaan www.winnova.fi/koulutukset

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen. Diakin kampukset sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Pieksämäellä, Porissa ja Turussa. Diakissa on noin 3 000 opiskelijaa ja noin 250 työntekijää.

Posti Palvelut Oy

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön! Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postipalveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaat meitä tarvitsevat.

Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia – sähköisesti ja fyysisesti. Uudistuvaa Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava.

Varhaisjakelussa työskentelee yli 3000 ammattilaista, jotka ilahduttavat satoja ihmisiä päivittäin toimittamalla tärkeät tuotteet perille.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Porin Kaupunki

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 eri alojen osaajaa monipuolisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Tärkeänä osana tätä tiimiä ovat myös nuoret kesä- ja kausityöntekijämme.
Yhdessä pidämme huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin.

Sataedu

Sataedu kouluttaa ammattiin ja tarjoaa jatko- ja lisäkoulutusta kymmenellä paikkakunnalla.
Meillä jokainen opiskelija on yksilö, ja opintopolku suunnitellaan opiskelijan elämäntilanteeseen sopivaksi. Huomioimme aikaisemman kokemuksen ja osaamisen ja tarjoamme joustavat mahdollisuudet opintojen suorittamiseen. Tutkinnon voi suorittaa perinteisessä lähiopetuksessa työelämäjaksoineen, monimuoto-opintoina esimerkiksi verkko-opiskelua hyödyntäen tai kokonaan oppisopimuksella työn ohessa oppien.


Tervetuloa löytämään oma reittisi ammattiin Sataedusta!

Etteplan

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä, kasvava, vakavarainen ja globaali insinööritalo, joka muuttaa maailmaa suunnittelulla - engineering with a difference! Meillä on yli 60 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, eli toimintamme on laajasti kansainvälistä. Asiakkaitamme ovat muun muassa maailman johtavat valmistavan teollisuuden yritykset. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä niin teollisuuden ratkaisuissa kuin arjen tuotteissa.

www.etteplan.com/careers. Tule osaksi menestystarinaamme!
Lisää tietoa yrityksestämme löydät osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

HR Sata Henkilöstötalo

Henkilöstöpalveluja asiantuntevasti ja luottamuksella

HR Sata Henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Autamme yritysasiakkaita henkilöstöresurssien hallinnassa lisäämällä osaamista, joustavuutta ja tuottavuutta. Toimimme seuraavien arvojen pohjalta:

Paikallinen kumppanuus

Palvelemme aktiivisesti, ihmisläheisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olemme luotettava kumppani työtilaisuuksien tarjoamisessa ja yrityksen henkilöstöresurssien hallinnassa.

Vastuullisuus

Toimimme avoimesti ja oikeudenmukaisesti työntekijöidemme, yritysasiakkaidemme sekä sidosryhmiemme suhteen. Meihin voi luottaa.

Yritteliäisyys

Toiminnassamme korostuvat innovatiivisuus, ahkeruus, nopeus ja laatu. Onnistuminen ja tuloksellinen toiminta takaavat palvelumme laadun myös jatkossa.

Norilsk Nickel Harjavalta Oy

Nornickel Harjavalta on monipuolinen nikkelikemikaalien ja -metallien valmistaja. 60 vuodessa olemme vakiinnuttaneet paikkamme alamme huipulla. Ja siellä aiomme myös pysyä. Tulevaisuuden menestyksen varmistamme yhdessä osaavan ja hyvinvoivan henkilöstön kanssa. Toimimme vastuullisesti niin ympäristön, ihmisten kuin yhteiskunnankin kannalta. Harjavallassa meitä työskentelee 300 eri alojen osaajaa. Liikevaihtomme on noin miljardi euroa.

SASKY koulutuskuntayhtymä

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) järjestää monipuolista ja laadukasta ammatillista ja yleissivistävää koulutusta nuorille ja aikuisille. Saskyn oppilaitokset sijaitsevat usealla eri paikkakunnalla Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Huittisten ammatti- ja yrittäjäopiston oppilaitokset ovat Huittisissa ja Kokemäellä.

Econia Oy

Töihin Econialle
Haussa hyvä työpaikka? Sellaisia me tarjoamme, erilaisiin tarpeisiin. Voit kehittyä urallasi, vaihtaa alaa tai ansaita hieman extraa vaikkapa koulun ohessa.
Etsitpä sitten osa-aikatyötä, kesätyötä, viikonlopputyötä, kausityötä tai vain lisäansioita, me haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan. Kauttamme voit löytää vuokratyön lisäksi myös vakituisen työpaikan, sillä teemme rekrytointeja monille yrityksille. Katso avoimet työpaikkamme ja hae jo tänään! Ja jos sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt tarjolla, jätä avoin hakemus.

Aputeam Oy

Aputeam Henkilöstöpalvelut tarjoaa monipuolisia henkilöstöpalveluratkaisuja. Välitämme vuokra-henkilöstöä ja rekrytoimme yrityksiin vakituisia työntekijöitä. Tarjoamme myös kaupan alalle hyllytyspalveluita. Toimipisteitämme sijaitsee kolmella paikkakunnalla Porissa, Turussa ja Espoossa.