Etteplan - Sähkö- ja automaatiosuunnittelija

Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme ja haemme sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita sähkö-automaatiosuunnitteluosastollemme Porin Puuvillaan.


Työkokemuksestasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen tarjoamme joko pääsuunnittelijan tai nuoremman suunnittelijan tehtäviä monipuolisissa ja haastavissa projekteissa. Sähkösuunnittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti projekteihin esisuunnittelusta toteutukseen. Meillä on työmahdollisuuksia tarjolla prosessiteollisuuden sähkösuunnittelussa, instrumenttisuunnittelussa, automaatio- ja ohjelmistosuunnittelussa, käyttöönotoissa, voimalaitosten sähkösuunnittelussa, sähkönjakelussa, piirikaaviosuunnittelussa ja meriteknisten laitteiden sähkösuunnittelussa.
Toimistollamme työskentelee yli 60 suunnittelualan ammattilaista ja palvelutarjontamme kattaa laajasti suunnittelun eri osa-alueet. Asiantuntijamme tekevät mekaniikka-, sähkö-, automaatio- sekä laitos- ja prosessisuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä turvallisuuteen liittyvää suunnittelua. Etteplanilla pääset tekemään suunnittelutyötä myös muiden suunnittelijoidemme ja suunnittelualojen kanssa. Sähkösuunnittelussa asiakkaamme ovat paikallisia teollisuuslaitoksia ja kansainvälisiä laitetoimittajia, jotka hyödyntävät toiminnoissaan korkeaa teknologiaa.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on jo kertynyt useamman vuoden ajalta suunnittelukokemusta sekä hallitset Eplan, CADS, AutoCAD, Step7, TIA suunnitteluohjelmistojen käytön. Arvostamme teknistä osaamista, ongelmanratkaisukykyä ja teollisuudesta hankittua työkokemusta. Voit toki olla myös vasta valmistunut insinööri/DI, jolla on halu kehittyä sähkösuunnittelun rautaiseksi ammattilaiseksi.


Lisätietoa avoimesta uramahdollisuudesta sekä rekrytointiprosessista löydät täältä.